tildep.blogg.se

Hej! Jag är en glad tjej som heter Tilde. :) Mitt intresse är att rida. Jag rider på Jutagården . :D :)

Hej :D

Kategori: Allmänt

 Det gick jätte bra i går när jag tävlade. Jag tävlade 70 cm på Svend och kom 3 a i klassen med Svend. I hela påskacupen kom jag 5 a. Är jätte nöjd med dagen! :)  Nu blire tvn :) 

Tävlat....

Kategori:

Har tävlat dresyr  i dag med Svend. Det gick jätte bra jag kom tvåa. Nu blir det ladda om tills i morgon på hopptävlig. :)

Tävling!

Kategori: Allmänt

Nu blir det dressyr tävling med Svend!:) 

:D

Kategori: Allmänt

Hej hej! ;) Idag hade jag världens bästa dressyrlektion! Har aldrig haft en bättre dressyrlektion förut! Svend var jätte fin :) Är sååå glad! I morgon så blir det hopplektion med Svend inför tävlingen i helgen. ha det bra/ Tilde :)

Hejsvejs

Kategori: Allmänt

Hej Hej! Sitter och äter frukost nu! Det är såå skönt med påsklov och att man kan sova länge då! :)  Idag ska jag rida dressyrlektion.Och öva inför påskacupen på fre till lör. Ska bli såå kul!  Jaja ni får har det så bra/ Tilde :)
 
 Söta Svend... Längtar såååå till sommaren!

Till Stallet nu!.......

Kategori: Allmänt

Ska till stallet nu. Vi ska ha påskaktivitet för dom på ridskolan. Sen blire grönakortet kurs i kväll. :) ha det bra /  Tilde
Svend och Jag :)

Till stallet

Kategori: Allmänt

Nu ska jag till stallet! 😃🐴

Hej

Kategori: Allmänt

Hej! Jag heter Tilde och det här är min blogg. Jag är en glad tjej som alltid skrattar typ! Jag älskar hästar och rider.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.