tildep.blogg.se

Hej! Jag är en glad tjej som heter Tilde. :) Mitt intresse är att rida. Jag rider på Jutagården . :D :)

Lycklig häst och ryttare...

Kategori: Allmänt

Äter mig mätt på..

Kategori: Allmänt

Mitt absoluta favorit godis!
;)

Svend = Sjuk =(

Kategori: Allmänt

Kan tyvär inte rida svend i dag . Han är jätte um i foten, vi tror det är hov böld tyvär! Va hoss min lilla prins i går och myste! :)

Red ut! 😊

Kategori: Allmänt

Bilder på Svend efter uteritten i dag! Han frustade typ varje minut haha! ;)
min under bara prins! 😘

Night now!

Kategori: Allmänt

Listen to your heart and follow your dreams! Godnatt bloggen! Sommnar med ett leende på läpparna! 😉

skillnad?

Kategori: Allmänt

2012 i maj
2013 i maj
skillnad? ;)

Till stallet!

Kategori: Allmänt

ska till stallet nu för att åka på en liten pay and jump hoss en ridkommpis!

To hökks 😉

Kategori: Allmänt

såå glad idag....

Kategori: Allmänt

hallå! idag på dressyrträningen gick det grymt bra! Vi övade på sitsen och händerna och att ha en bra balans tex i volterna när det svänger hela tiden! :) Nu ska jag sova och gå upp 5 i morgon för att praoa på mammas jobb. Blir att gå upp som när man tävlar typ ! ;)
Svend
Red i mina nya ridbyxor back To back idag! Dom var såå sköna!!! Kan rekommendera ridbyxorna dom satt super snyggt och var grymt sköna!

Risifrutti

Kategori: Allmänt

Sitter och äter risifrutti nu! Blev såå himla hungrig efter prauon! Dom skulle rida rygg och åka präst och kråka och så skulle jag jaga dom!! Dom är för söta! ;) i morgon blir det en till rolig dag på prauon! Ne nu måste jag ut och borsta Svendis inför träning kl 6 herrå

My day! ❤

Kategori: ridning

Det var bra i skolan idag vi hade so, engelska, matte, tyska osv .. I morgon är det praou. Jag ska Parua på mammas jobb! På dagis ;). Gick super bra idag när jag red Svend han var så fin och duktig! Vi red dressyr och övade volter o tempoväxlingar mm ;) Han var pigg och framåt i dag! I morgon taggar vi dressyr träning för världens bästa ridlärare :)

Dagen..

Kategori: Allmänt

Dagen i dag var toppen! Han med mycket saker och sånt! Skönt att det är en kort vecka. För vi har praou på onsdag o torsdag och på fredag är det idrottsdag, slapp vecka;) var hos min Plutt idag och myste! Han är värkligen underbar Svend! Han visar värkligen när han är glad! I morgon blir det dressyr träning! Bilder kommer kram Tilde

Mer bilder från tävlingen igår....

Kategori: Allmänt

love you Svendis du är allt <3

tävling avklarad! :)

Kategori: Allmänt

hej! Idag tävlade jag på falbygdens ryttarförening. I förklassen blev det 4 fel på hinder nummer 6 men det var mest mitt fel för jag kollade ner på hindret. ;) I lagklassen blev det 4 fel igen på 1.an men vi kom lite fel på 1.an och vi var inte riktigt med ;) Är ändå nöjd med tävlingsdagen och jag hade sjukt kul! Nu kommer det lite bilder :)

..

Kategori: Allmänt

haha godmorgon bilden passade bra på hur jag känner mig idag JÄTTE tröt! Tur att det är lovdag idag då!;) idag blir det stallet. Ska rida Svend lite inför tävlingen i morgon kul kul kommer det bli!👍 / tidis

Bilder!

Kategori: Allmänt

Bilder från idag i stallet!
jag och Svendis today! Imorgon blir det att rida ut och sedan va med Maia 😊 / Tilde ;)

Omg!

Kategori: Allmänt

Omg! Vart kon all värmen i från igenkligen;) idag var det ju sjukt varmt hela 22 grader dom mäst var set här i stan! ☀😃👍.Red Svend i dag. Vi red dressyr på volt och det sista galloperade vi på en äng! :) Det var såå mysigt!
outfit i dag i skolan 😝

godmorgon!

Kategori: Allmänt

idag är det en nya rolig dag!:D . Det blir dressyr idag med Svendis lovar att lägga ut bilder från idag! Men nu blir det skola! ha det bra/ Tilde

Sun today!☀

Kategori: Allmänt

Det var såå varmt i dag i stallet! Jag ledde ut Svend på en liten mys tur på en äng!Han frustade och tyckte han hade en super mysig födelsedag! ;) Nu ska jag sova Zzz.
b. Outfit i dag i skolan! ;p

födelsedag!

Kategori: Allmänt

Idag fyller Svend år!! :D Grattis världens bästa och sötaste b ponny Svend=D han fyller 12 år lilla prinsen! <3
vi på gota i Mölltorp förr förr förra helgen ;) Nu kör vi igen på Lördag i Falköpingsryttarförening med bästa klubben! <3

Hejsan

Kategori: Allmänt

Hejsan alla har typ inte vart inne ny så mycket i helgen men det har vart väldigt mycket att göra typ! ;) I dag sover jag över i stallet med en kompis! Vi sover in en gäststuga och vi har det super kul! ;) i dag red jag Svend. Jag red dressyr och det gick bra tyckte jag! I morn blir det uteritt med några från stallet ! Ha det bra/ Tilde! :) god night
godis!!!!! :D haha

God night!

Kategori: Allmänt

Natti natti alla! ;) Ska sova nu och tagga nationella prov i morgon.I dag red jag ut med Svend! Vi galloperade på en äng och bara myste! :) Är sååå glad att få vara fodervärd åt en sådan underbar häst som Svend!!! =D Efter att jag hade ridit hade Evelina en hästskötare en temadag om hur det är att vara hästskötare och och vad man får göra. Hon visade också hur hon gjorde i ordning en häst till en tävling. Fick bra tips från temadagwn och den var väldigt lärorik och rolig!! :) I morgon blir det hoppträning och sedan ska jag sova över i stallet med några kompisar! Vi ska grilla machmellows ( stavning) och bara ha kul!:D love My life!! Gig night everybody! ;)
. Outfit i stallet i dag!
bild från uteritten! ;)

Till stallet.....

Kategori: Allmänt

Åker till stallet nu! 😃

Home!

Kategori: Allmänt

Är hemma nu och myser i solen! Ska börja med läxorna snart och sedan blir det att städa rummet! =) Det gick helt okej idag när jag red! Red lite bommar och övade galoppsprång ;) Imorgon är det tema dag på ridklubben med en av Sofia Westborgs hästskötare=) Ha det bra/ Tilde =)

tjaa

Kategori: Allmänt

Hej i går var jag på valborgsmässoafton i Skultorp ! Vi hade ponnyridning först på eftermiddagen. Det var massor med barn där och ville rida! Idag blev det sovmorgon för en gångs skull haha! Var såå trött idag när jag vaknade haha jag kunde knappt stå upp hihi hr trött får man va! ;) Idag ska jag rida med bästa Ella och Charlie hennes häst kommer bli super kul!
Svend och jag!